Transport Online - Volvo FMX Unlimited voor A.J. Huijgen & Zn

Volvo FMX Unlimited voor A.J. Huijgen & Zn

Volvo FMX Unlimited voor A.J. Huijgen & Zn
04-12-2020 10:10 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

BUNSCHOTEN - A.J. Huijgen & Zn heeft onlangs van Harbers Trucks een nieuwe Volvo FMX460 pk 6x2 bakwagenchassis afgeleverd gekregen.

Deze FMX 3-asser is uitgevoerd met een HYVA NG2018 TA XL portaalarm systeem gemonteerd door HYVA - Apeldoorn.

Deze FMX is uitgerust met onder meer het Unlimited-pakket, voorzien van Volvo’s Dynamic Steering, korte-stopverwarming, Electronic Climate Control, stuurwiel, armsteunen met lederen afwerking, regensensor, automatische lichtschakelaar en Bi-Xenon verlichting (FMX).

Daarnaast heeft het voertuig twee LED zwaailichten en vier Hella verstralers op het dak om de zichtbaarheid en veiligheid te vergroten tijdens werkzaamheden.

De FMX is uitgerust met een 460 PK sterke 13 liter motor. Deze is gekoppeld aan de bekende I-Shift 12 versnellingsbak en zorgt samen met het Volvo Dynamic Steering voor een uiterst wendbare en ongekend comfortabele portaalauto.

Bijzonder aan deze FMX is de korte wielbasis van 3100mm. welke in combinatie met de hydraulisch/elektrisch gestuurde naloopasen de grote wieluitslag zorgt voor een wel heel korte draaicirkel.

Verder is de truck van alle gemakken en veiligheidsvoorzieningen voorzien zodat de chauffeur iedere dag veilig en met plezier zijn werk kan uitoefenen.

A.J. Huijgen & Zn is een toonaangevend milieubedrijf in het midden van het land, gespecialiseerd in afvalverwerking en recycling. Van de ingezamelde afvalstoffen en reststoffen wordt het grootste deel gerecycled en nuttig hergebruikt. Huijgen verhuurt tevens afvalcontainers voor particulier en zakelijk gebruik.

Dat Karel en Arjan Huijgen tevreden zijn over de samenwerking met Harbers Trucks en Volvo blijkt uit het feit dat deze FMX inmiddels alweer de 6e Volvo met een containersysteem geleverd is in drie jaar tijd.

Foto's

  • van Leeuwen Container Service B.V_Volumetransport groot Benelux
  • Van Straalen en de Vries
    Van Straalen en de Vries
  • Profile Nooteboom
    Profile Nooteboom
  • Profile Nooteboom
    Profile Nooteboom

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,821
Diesel1,496

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions