Clicky


Opnieuw vijf nieuwe DAF CF 430 voor Van den Broek Logistics

Opnieuw vijf nieuwe DAF CF 430 voor Van den Broek Logistics
19-10-2020 13:38 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

HELOMND - Van den Broek Logistics heeft opnieuw geïnvesteerd in het wagenpark. Ditmaal werden er vijf trucks uit de DAF CF – serie geleverd. Loven Trucks uit Helmond leverde de trekkers, waarmee de goede samenwerking tussen beide partijen opnieuw wordt benadrukt.

Het totaal aantal nieuw geleverde DAF trucks voor Van den Broek Logistics in 2020 staat nu op 22 stuks. In mei en september werden respectievelijk negen DAFs CF 430, zes DAFs XF 480 en twee DAF’s CF 430 met low deck-chassis geleverd. Ook de vijf nieuwste trucks hebben een voorloopas. Voor het (distiributie)werk van Van den Broek Logistics ideaal. En uiteraard is ook aan het comfort van de chauffeur gedacht, want wederom is ervoor gekozen de trekkers uit te rusten met een standairco.

Het merendeel van het wagenpark van Van den Broek Logistics bestaat daarmee uit DAF's. Voor Van den Broek is het niet alleen belangrijk om een truck te kiezen die het best aansluit bij de werkzaamheden, maar ook de lokale binding met dealer Loven is een pré.