Clicky


ICT & Logistiek 2020 gaat niet door

ICT & Logistiek 2020 gaat niet door
08-10-2020 17:26 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

UTRECHT - ICT & Logistiek gaat dit jaar niet door. Als gevolg van de corona maatregelen was de 15e editie van de vakbeurs voor beslissers en andere professionals in ICT en logistiek eerder al uitgesteld naar een latere datum in november 2020. Veel beursexposanten kunnen als gevolg van interne coronamaatregelen echter niet genoeg garanderen dat zij op de beurs aanwezig kunnen zijn. De beursorganisatie heeft daarom besloten de aandacht te gaan richten op ICT & Logistiek 2021, die van 10 tot 11 november 2021 in Jaarbeurs gaat plaatsvinden.

Ivo Meertens van ICT & Logistiek: "We hebben er met zijn allen - klanten, exposanten, medewerkers - al veel werk in gestoken om ICT & Logistiek in deze coronatijd voor elkaar te krijgen. Maar we kunnen op dit moment niet voldoende garanderen dat we een compleet aanbod op de beurs kunnen laten zien. Met pijn in het hart hebben we daarom moeten beslissen deze editie af te gelasten. Met onze partners gaan we ons nu richten op de voorbereidingen van de volgende editie in 2021."

ICT & Logistiek is één van de grootste vakbeurzen in Nederland voor beslissers en andere professionals in de betrokken sectoren. In 2019 trok de beurs ruim 5.000 bezoekers.