Clicky


Forestfield Logistics kiest wederom voor Pacton

Forestfield Logistics kiest wederom voor Pacton
23-09-2020 17:23 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

SIDDEBUREN - Onlangs heeft ForestField Logistics de eerste Pacton schuifzeiltrailer in ontvangst genomen. De keuze voor Pacton is gemaakt op basis van de optimale mix van degelijkheid, flexibiliteit en veiligheid.

De trailer kan van beide zijkanten, van boven en van achteren worden geopend, waardoor optimaal kan worden beladen, ongeacht of het om pallets of grotere delen gaat.

Tevens is de trailer voorzien van aluminium schotten en planken over de gehele zijkant en het “TüV-Lading-zekering-certificaat” en een scala aan ladingzekeringsvoorzieningen waardoor iedere zending veilig kan worden vervoerd.

Om klantonafhankelijk te kunnen laden en lossen is de trailer voorzien van een DHollandia losklep.

Jeroen Bos, oprichter en eigenaar van ForestField Logistics: "Pacton levert degelijke, robuuste trailers en, niet onbelangrijk, zit redelijk dicht bij ons in de buurt. Daarnaast bestond de mogelijkheid om door middel van maatwerk onze trailer van een aantal aanpassingen te voorzien, Dat, in combinatie met de goede eerdere ervaringen en het aangename contact met de verkoop was voor ons reden om wederom voor Pacton te kiezen.”

De trailer zal door ForestField Logistics met name worden ingezet in het nationale en internationale vervoer van projectlading.