Clicky


TIP breidt verhuurvloot uit met 30 nieuwe LAG tankwagens en -trailers

TIP breidt verhuurvloot uit met 30 nieuwe LAG tankwagens en -trailers
10-09-2020 16:50 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

BREE - TIP onderneemt grote stappen in de verhuurmarkt van tankers en mikt hierin duidelijk op een leiderspositie. Samen met LAG Trailers als vaste partner breidt TIP haar tankervloot uit met enorme aantallen.

Leidende rol tankermarkt

Met 113.000 trailers in de vloot is TIP een instituut in de transportmarkt. Nu claimt het bedrijf ook een leidende rol in de tankwagensector. De verhuurder investeerde de voorbije jaren enorm in zijn tankwagenpark wat resulteert in een fleet van 2500 tankwagens.

Naar gewoonte bestaat de vloot uit een breed aanbod aan types. TIP biedt roestvrijstalen tankwagens evenals aluminium bulkopleggers aan voor het vervoer van ADR-producten, levensmiddelen en bulkgoederen.

Vaste partner LAG Trailers

Partner in crime is de bekende leverancier LAG Trailers. Gedurende de laatste vijf jaar leverde de Belgische tankerspecialist meer dan 330 voertuigen aan TIP. Momenteel werkt LAG aan een order van 30 tankwagens voor de Europese verhuurder.

De lopende bestelling bestaat uit een evenwichtig aanbod aan roestvrijstalen tankwagens, kippende bulkopleggers en onderlossers. De voertuigen dienen inzetbaar te zijn in uitéénlopende situaties. Om hieraan te voldoen zijn de tankers standaard voorzien van een rijke uitrusting met de nodige optimalisaties op het gebied van gewicht, veiligheid en servicevriendelijkheid, waar LAG graag mee uitpakt. Met dit uiteenlopend aanbod tankwagens kan TIP een breed aanbod in zijn dienstverlening aan zijn klanten blijven geven.