Transport Online - Mooij Forwarding & Logistics BV en D&D Logistics BV gaan intensief samenwerken

Mooij Forwarding & Logistics BV en D&D Logistics BV gaan intensief samenwerken

Mooij Forwarding & Logistics BV en D&D Logistics BV gaan intensief samenwerken
09-09-2020 13:50 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

MILSBEEK - Sinds 1 september hebben Mooij en D&D Logistics de planning en verkoop samengevoegd in Milsbeek.

In 1986, begon naamgever Nico Mooij zijn eigen eenmanszaak. Mooij Forwarding & Logistics B.V. is vanaf dat moment actief en gespecialiseerd in transporten van en naar Oost-Europa. Tegenwoordig rijden de vrachtwagens op meerdere bestemmingen door heel Europa en is het bedrijf uitgebreid met een vestiging in Polen (1990) en later een derde vestiging in Berlijn.

"Met deze drie vestigingen hebben we de ideale 3-hoeksverbinding voor wegtransporten door heel Europa. Voor alle typen transporten; groupage, doubledeck ladingen 66 euroformaat, complete vrachten en geconditioneerd transport."

Sinds 1998 verzorgt D&D Logistics transporten van en naar Scandinavië. Opgericht in 1998 in samenwerking met Finse vervoerders. "In onze transportgroep zijn meer dan 40 kleine tot middelgrote Finse, Zweeds, Nederlandse en Noorse transportbedrijven aangesloten. Hierdoor beschikken wij over een groot netwerk in Scandinavië en zijn wij in staat om op iedere gewenste wijze uw goederen naar geheel Finland, Zweden, Denemarken en Noorwegen te versturen."

"Door deze samenwerking kunnen we onze klanten beter voorzien in hun transportbehoefte", aldus Nico Mooij en Boudewijn van Doornewaard.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,854
Diesel1,492

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen