Clicky


Slapende vrachtwagenchauffeurs overvallen op parkeerplaats langs Duitse A3

Slapende vrachtwagenchauffeurs overvallen op parkeerplaats langs Duitse A3
03-09-2020 13:36 | Buitenland | auteur Redactie

RÖSRATH - Slapende vrachtwagenchauffeurs werden in de nacht van woensdag op donderdag langs de A3 verrast door dieven bij het tankstation Königsforst West.

Samen met zijn vrouw had een vrachtwagenchauffeur zijn vrachtwagen woensdagavond 2 september geparkeerd op de parkeerplaats langs de A3 bij tankstation Königsforst West. Kort na middernacht werd de chauffeur wakker en zag hij de passagiersdeur openstaan. Een vreemdeling rommelde in zijn persoonlijke spullen. Toen hij de man aansprak, vluchtte hij weg.

Ongeveer 20 minuten later bonkte er iemand tegen de vrachtwagen, opnieuw was het de vreemdeling, en opnieuw vluchtte hij weg. De vrachtwagenchauffeur belde toen de politie. De agenten konden aan de passagierszijde tekenen van een inbraak zien.

Terwijl de politie de aangifte van de chauffeur opnam, zag de politie een andere vrachtwagen met de passagiersdeur open. Ze maakten snel de slapende chauffeur wakker die niet had opgemerkt dat de vrachtwagendeur was opengebroken. Zijn portemonnee zat in de middenconsole. Het geld dat er in zat was gestolen.