Transport Online - Hein van Rijckevorsel branch director bij DB Schenker Limburg Logistics Center

Hein van Rijckevorsel branch director bij DB Schenker Limburg Logistics Center

Hein van Rijckevorsel branch director bij DB Schenker Limburg Logistics Center
07-07-2020 13:39 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

VENLO - Per 1 juli 2020 is Hein van Rijckevorsel gestart als branch director van DB Schenker Limburg Logistics Center met twee locaties in Venlo (Tradeport Noord en Tjalkkade) en een vestiging in Beringe. Deze locaties zijn onderdeel van de businessunit Contractlogistiek. DB Schenker biedt hier een breed portfolio aan diensten voor bedrijven binnen de sectoren hightech en consumer goods.

In bijna 25 jaar heeft Hein van Rijckevorsel, zowel bij Defensie als bij gerenommeerde logistieke dienstverleners, uitgebreide expertise in transport en logistiek opgebouwd. “De logistieke keten is een complex proces, waarbij continuïteit, precisie en professionaliteit cruciaal zijn om een opdracht goed uit te voeren,” aldus Van Rijckevorsel.

“Dat is wat DB Schenker wereldwijd aan zijn klanten biedt. Juist in deze moeilijke periode is het belangrijk om te kunnen vertrouwen op een betrouwbare logistieke partner met een stabiel wereldwijd netwerk. Het Limburg Logistics Center biedt een totaalpakket aan warehousing en value added services en speelt daarmee in op de toenemende vraag naar B2C- en e-commerce-diensten in de regio.”

In de Benelux behoort DB Schenker tot een van de marktleiders in logistieke dienstverlening. Met zo’n 4.000 medewerkers, 30 strategisch gelegen logistieke centra en kantoren, biedt Schenker Logistics BeNeLux complete geïntegreerde services op het gebied van landtransport, luchtvracht, zeevracht, fairs & events, contractlogistiek en supplychainmanagement.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,744
Diesel1,409

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions