Clicky

 
Transport Online - Emirates SkyCargo breidt vrachtnetwerk uit naar 100 bestemmingen

Emirates SkyCargo breidt vrachtnetwerk uit naar 100 bestemmingen

Emirates SkyCargo breidt vrachtnetwerk uit naar 100 bestemmingen
07-07-2020 08:42 | Luchtvracht | auteur Redactie

AMSTERDAM - In de maand juli voert Emirates SkyCargo vrachtvluchten uit naar 100 bestemmingen, verspreid over zes continenten. Enkele van de nieuwe steden die aan het wereldwijde netwerk van de luchtvrachtvervoerder zijn toegevoegd, zijn Accra, Algiers, Athene, Fort Lauderdale, Glasgow, Larnaca, Los Angeles, Malé, Moskou (SVO), Phnom Penh, Rome, Santiago, Sialkot en Tunis.

Netwerkuitbreiding Emirates SkyCargo

De netwerkuitbreiding van Emirates SkyCargo is een reactie op de groeiende economische activiteiten en de vraag naar luchtvrachtcapaciteit van markten over de hele wereld. Door meerdere dagelijkse of wekelijkse vrachtvluchtfrequenties aan te bieden aan grote productie- en consumentenmarkten, helpt de luchtvrachtmaatschappij onder andere de levering van goederen die nodig zijn voor de bestrijding van de huidige pandemie te vergemakkelijken.

Naast lijndiensten verzorgt Emirates SkyCargo ook wekelijks een aantal speciale chartervluchten om een variëteit aan goederen te vervoeren, van persoonlijke beschermingsmiddelen en geneesmiddelen tot voedsel en buitenmaatse machines en componenten.

Vrachtoperaties met de Boeing 777-300ER

De vrachtdivisie van Emirates biedt een innovatief scala aan vrachtcapaciteitsopties voor bedrijven en exporteurs op haar moderne, wide-body vloot. Naast het laden van vracht in het ruim, heeft Emirates SkyCargo onlangs het laden van bepaalde vracht op de passagiersstoelen en in de opbergruimten van de passagierscabines in haar Boeing 777-300ER toestel geïntroduceerd. Onlangs heeft de luchtvaartmaatschappij ook tien Boeing 777-300ER vliegtuigen uit haar vloot aangepast door Economy Class stoelen in de passagierscabine te verwijderen om ruimte te maken voor extra vracht.

Bij alle operaties focust Emirates SkyCargo sterk op de mate van veiligheid. In samenwerking met haar partners, waaronder grondafhandelaars, heeft de vervoerder een aantal strikte richtlijnen opgesteld voor het laden van vracht in de cabines, die betrekking hebben op het type toegestane lading, evenals op de juiste verpakking en behandeling in overeenstemming met de IATA-richtlijnen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,360
Diesel2,070

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 23 mei t/m zondag 29 mei

Alle Rijverboden