Transport Online - LAG Trailers breidt uit in Frankrijk

LAG Trailers breidt uit in Frankrijk

LAG Trailers breidt uit in Frankrijk
03-07-2020 16:54 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

BREE - Het Belgische LAG Trailers breidt wederom zijn service-aanbod in Frankrijk uit en neemt PMS Citernes op in zijn netwerk. Het service-netwerk van LAG is enorm gericht op het onderhoud van tankwagens. En met PMS-Citernes vond de Belgische tankwagenbouwer zichzelf een volledig uitgeruste partner in het noordwesten van Frankrijk.

Door LAG’s compleet aanbod aan tankvoertuigen is het vereist dat een officiële partner ervaren is in dit exact type van opleggers. De nieuwe servicepartner biedt daarom diensten aan voor roestvrijstalen tankwagens, kipbulkopleggers, onderlossers, brandstoftankers en containers.

Naast service en onderhoud stelt de Franse partner ook een geaccrediteerd reinigings- en meetstation, voorzien van alle toeters en bellen, ter beschikking aan LAG’s klanten.

Verbonden aan Frankrijk

Deze nieuwe stap zet nogmaals duidelijk in de verf dat LAG zijn pijlen richt op de Franse markt. Gedurende de laatste jaren stelde het bedrijf een uitgebreid servicenetwerk op, vergrootte het haar lokaal verkoop bereik en ontwikkelde het tankers specifiek voor de Franse markt.

Sales verantwoordelijke voor de Franse markt Bruno Lo Manto formuleert zijn mening over de laatste aanvulling aan LAG’s netwerk: "Het is niet meer voldoende om opleggers te verkopen. Een modern bedrijf in de transportsector begeleidt zijn klanten doorheen de volledige levenscyclus van het product. Het echte werk start pas na de verkoop. En met ons servicenetwerk zijn we voorbereid!"NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,659
Diesel1,280

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions