Clicky


Bezoekers spreken vertrouwen uit in Transport Compleet Hardenberg 2020

Bezoekers spreken vertrouwen uit in Transport Compleet Hardenberg 2020
24-06-2020 09:49 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

HARDENBERG - Beursorganisator Easyfairs is klaar voor de organisatie van Transport Compleet 2020 in Evenementenhal Hardenberg. De vakbeurs stond in eerste instantie gepland in maart, maar is vanwege het coronavirus verplaatst naar 1, 2 en 3 december 2020. Inmiddels heeft Easyfairs alle denkbare protocollen klaarstaan om transportprofessionals op een veilige en verantwoorde manier bij elkaar te brengen.

“Het vertrouwen en de bereidheid om elkaar weer face-to-face te ontmoeten neemt steeds meer toe. Dat blijkt ook uit ons onderzoek onder bezoekers van Transport Compleet waarbij inmiddels al 90 procent aangeeft een bezoek aan de vakbeurs te willen brengen en dat percentage groeit. Bezoekers voelen zich hierin gesteund door de eerder versoepelde coronamaatregelen”, verklaart Floris Valk namens Easyfairs.

Valk: “De verplaatsing van Transport Compleet van maart naar december is succesvol verlopen, met dank aan het begrip, het geduld en de loyaliteit van onze exposanten, partners en overige betrokkenen. Ondanks dat de coronasituatie buiten ieders macht valt, zijn wij hen daar enorm dankbaar voor. Daarom is er ons ook alles aan gelegen om dit najaar een succesvolle editie van Transport Compleet 2020 te organiseren. Gezien ons protocol en actieplan, die tot in detail voldoen aan alle coronamaatregelen, zijn we in staat om professionals meer dan ooit op een veilige en verantwoorde wijze bij elkaar te brengen.”

Om dit te realiseren worden voor bezoekers nader te bepalen tijdslots geïntroduceerd om de bezoekersaantallen over de beursdagen te verspreiden. “Bovendien zijn er ruim opgezette in- en uitgangen, die separaat van elkaar worden ingericht. Zodra men binnen is, kan er vrij bewogen worden over de beursvloer. Er hoeven geen afspraken te worden gemaakt met exposanten en waar nodig zijn gangpaden verbreed naar minimaal drie meter. Uiteraard hanteren wij op alle plekken op de beursvloer de 1,5 meter-afstand”, legt Valk uit.

“Ook is er de mogelijkheid om zowel op als buiten de beursvloer in speciale ruimtes met elkaar te netwerken. Verder worden extra hygiënemaatregelen getroffen, waaronder extra schoonmaak van bijvoorbeeld sanitair en op diverse plekken zijn desinfectiestations te vinden. De concrete maatregelen hangen uiteraard af van de overheidsmaatregelen. Die volgen wij dan ook nauwlettend op en zodra deze definitief zijn, zullen we die breeduit communiceren”, aldus Valk.

Een digitale ontwikkeling die ook al voor de uitbraak van Covid-19 gaande was voor Easyfairs beurzen, is het gebruik van de Smart Badge technologie. Met deze badge kan de bezoeker contactloos informatie op de stands van exposanten scannen. Hierdoor wordt voor het schudden van handen of het uitdelen van visitekaartjes een digitaal alternatief geboden. Na afloop van het beursbezoek ontvangt de bezoeker een e-mail met daarin een overzicht van alle exposanten die hij of zij gescand heeft.

Transport Compleet Hardenberg staat dit jaar gepland op 1, 2 en 3 december 2020. Transport Compleet Gorinchem introduceert het nieuwe concept én de nieuwe jaarlijkse frequentie op 15, 16 en 17 juni 2021.