Transport Online - 'Eigenaren Daniels Trucks omgekomen bij familiedrama op Camping in Appeltern'

'Eigenaren Daniels Trucks omgekomen bij familiedrama op Camping in Appeltern'

'Eigenaren Daniels Trucks omgekomen bij familiedrama op Camping in Appeltern'
15-06-2020 14:01 | Overig | auteur Redactie

APPELTERN - Zondagavond zijn bij een schietpartij op Camping Groene Eiland in Appeltern twee personen om het leven gekomen. Het betreft volgens de politie een man en een vrouw van beiden 50 jaar oud. Volgens diverse media betreft het de beide eigenaren van Daniels Trucks vof uit Nijmegen.

Volgens lokale media heeft de 50-jarige Frank Daniels zijn (ex-)vrouw en zichzelf van het leven beroofd. De politie heeft hier echter nog geen concrete informatie over gedeeld behalve dat het vermoeden is dat de schietpartij in de relationele sfeer ligt. De schietpartij vond zondagavond rond 21:20 uur plaats. Een traumaheli kwam nog ter plaatse maar alle hulp kwam te laat.

Twee jaar geleden werd Daniels Trucks, een handelsonderneming in gebruikte vrachtwagens, trailers, kippers en andere voertuigen, tot twee keer toe getroffen door een brand waarbij meerdere vrachtwagens door brand verwoest werden. Frank Daniels was samen met zijn vrouw eigenaar van de vof blijkt uit gegevens van de Kamer van Koophandel.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,821
Diesel1,496

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions