Clicky


Nieuwe Volvo FH500 8x4 Tridem voor Van der Meijden Transport

Nieuwe Volvo FH500 8x4 Tridem voor Van der Meijden Transport
08-06-2020 13:16 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

KOUDEKERK AAN DEN RIJN - In navolging van de twee eerder dit jaar geleverde Volvo FH16 750PK 6x4 zwaartransport trekkers heeft Van der Meijden Transport uit Koudekerk a/d Rijn afgelopen week een nieuwe Volvo FH500 8x4 tridem met Effer 68,5 ton/meter autolaadkraan in gebruik genomen. Deze door Volvo Group Truck Center (Alphen a/d Rijn) geleverde Volvo FH is oonder andere uitgerust met een 10-ton vooras en technisch 33 ton achteras en daarnaast voorzien van Volvo Dynamic Steering (VDS)

Tevens is ervoor gekozen om de cabine te voorzien van een geïntegreerde I-Park Cool standairconditioning zodat het de bestuurder ook niet aan rustcomfort ontbreekt.

Opbouw van de wagen is volledig door de technici van Van der Meijden uitgevoerd waarbij Kluytmans service uit Tilburg de Effer autolaadkraan en laadbak heeft geleverd. Het spuitwerk en reclame van de cabine in de zeer herkenbare Van der Meijden bedrijfskleuren is verzorgt door Jan Voortman B.V. uit Ter-Aar.

Van der Meijden Transport is actief op de markt van het speciaal- en zwaar transport en transport ten behoeve van de bouwnijverheid. Al decennia lang verzorgt van der Meijden het vervoer van productieplaats naar bouwplaats van prefabbetondelen zoals liggers, vloeren, wanden, kolommen en andere elementen van diverse afmetingen.