Transport Online - Ryanair houdt twee vluchten naar Nederland voorlopig in stand

Ryanair houdt twee vluchten naar Nederland voorlopig in stand

Ryanair houdt twee vluchten naar Nederland voorlopig in stand
25-03-2020 16:21 | Zakelijk Nieuws | auteur ANP

DUBLIN - Ryanair blijft voorlopig toch nog vliegen op Nederland, ondanks de coronacrisis. In de periode tot en met 2 april zullen er nog vluchten gaan tussen Londen Stansted en Eindhoven en tussen Dublin en Schiphol.

De Ierse prijsvechter had vorige week nog aangekondigd komende tijd vrijwel al zijn vliegtuigen aan de grond te houden. Voorlopig wordt echter nog een zeer klein aantal vluchten uitgevoerd om essentiële verbindingen in stand te houden, met het oog op de bereikbaarheid van het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

Kennelijk horen de genoemde vluchten naar Nederland hier ook bij. In het uiterst uitgeklede vluchtschema vanaf vrijdag staan ook nog vluchten tussen de Britse eilanden onderling en vanuit Ierland naar bijvoorbeeld Berlijn en Brussel. Vanuit Londen is het nog mogelijk om met Ryanair naar Boedapest te vliegen.

Ryanair voorziet overigens wel dat het aantal passagiers in de toestellen waarschijnlijk erg laag zal zijn. Als reden voor de drastische maatregelen wijst de luchtvaartmaatschappij op de reisbeperkingen en -verboden die tal van overheden hebben opgelegd. Er is momenteel ook vrijwel geen vraag meer naar vliegtickets.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,687
Diesel1,265

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions