Transport Online - Nieuwe 4-assige MAX Trailer semi voor Luinstra Watermanagenent Nieuwleusen

Nieuwe 4-assige MAX Trailer semi voor Luinstra Watermanagenent Nieuwleusen

Nieuwe 4-assige MAX Trailer semi voor Luinstra Watermanagenent Nieuwleusen
04-03-2020 09:40 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

NIEUWLEUSEN - Al sinds 1984 is Luinstra actief in watermanagement. Door voortdurend open te staan voor innovatie en vernieuwing is Luinstra een betrouwbare partner geworden die op basis van grote kennis en goed advies tot een goed eindresultaat komt.

Om de 38 ton zware Conrad Comax 1000 grond boormachine snel te kunnen verplaatsen heeft Luinstra bij Hertoghs Carrosserieën geïnvesteerd in een nieuwe 4-assige semi dieplader.

De boormachine wordt vooral ingezet voor boringen met grote diameters voor brandputten en WKO-bronnen en is een van de grootste machines op dit gebied in Nederland.

WKO bronnen zijn boringen voor Warmte en Koude Opslag. Deze worden gebruikt om grote gebouwen zoals de RAI en grote kantoren en hotels van warmte en koeling te voorzien.

De semi dieplader heeft een laadvloerlengte van 9.300 mm. te verlengen met 6.100 mm. De zwanenhalslengte bedraagt 4.200 mm. De oplegger heeft een nuttig laadvermogen van 42T (46 T met ontheffing) en is uitgerust met een keur aan opties om de oplegger aan te laten sluiten bij de dagelijkse praktijk van Luinstra.NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,631
Diesel1,261

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions