Clicky


Kuijpers Rental B.V. investeert in dertig nieuwe eenheden ter uitbreiding van de verhuurvloot

Kuijpers Rental B.V. investeert in dertig nieuwe eenheden ter uitbreiding van de verhuurvloot
02-03-2020 19:58 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

TILBURG - Kuijpers Rental B.V. uit Tilburg krijgt dit eerste kwartaal dertig nieuwe eenheden geleverd ter uitbreiding van de verhuurvloot. Deze vloot bestaat uit meer dan 350 eenheden in de vorm van diverse soorten bak- en koelwagens, trekkers en opleggers.

De 30 nieuwe eenheden bestaan onder andere uit diverse trekkers van het merk DAF met type CF & XF, en Mercedes-Benz met type Actros.

Bij Mercedes-Benz is als extra optie gekozen voor camera’s in plaats van spiegels voor een beter zicht tijdens het rijden.

Daarnaast worden in combinatie met carrosseriebouwer Hertoghs Roosendaal, DAF CF en Mercedes-Benz Actros chassis voorzien van plywood opbouw en koel opbouw.

Bij de koel opbouw is via Hertoghs gekozen voor het merk Chereau. Dit in combinatie met een Carrier koelmotor en D’Hollandia laadklep.

De DAF Trucks worden geleverd door Loven Trucks Helmond en de Mercedes-Benz Trucks door Rüttchen Tilburg. Al jaren is er een goede relatie met beide dealers welke een uitstekende service leveren voor deze degelijke truck merken.

Tot slot is er naar specifieke klantwens gekozen voor vier stuks Chereau koel opleggers voorzien van stuuras op de laatste as, liftas op de eerste as, laadklep, aan de binnenzijde een flexibel tussenschot en Carrier koelmotor.

Kuijpers Rental B.V. speelt in op de grote vraag naar complete ontzorging bij inzet van transport materieel in combinatie met maximale flexibiliteit. Dit houdt in dat de eenheden tegen scherpe condities worden ingezet inclusief componenten als verzekering, reparatie & onderhoud, bandenslijtage en eurovignet.

Dit vanaf één dag verhuur tot lange termijn Full Service Lease. Het flexibel mee schakelen in tussentijdse veranderingen is daarbij het sterke punt.

Door inzet van nieuw en jong materieel garandeert Kuijpers Rental B.V. daarmee nog meer voordelen zoals: maximale operationele beschikbaarheid, gunstig brandstof verbruik en voldoen aan de nieuwste normen omtrent veiligheid & milieu.