Transport Online - Twee nieuwe Volvo FH16 750 6x4 zwaartransport trekkers voor Van der Meijden Transport

Twee nieuwe Volvo FH16 750 6x4 zwaartransport trekkers voor Van der Meijden Transport

Twee nieuwe Volvo FH16 750 6x4 zwaartransport trekkers voor Van der Meijden Transport
19-02-2020 16:47 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

KOUDEKERK AAN DEN RIJN - Onlangs zijn door Volvo Group Truck Center Alphen aan den Rijn twee nieuwe dubbel aangedreven Volvo FH16 6x4 750 PK sterke zwaartransport trekkers geleverd aan Van der Meijden Transport uit Koudekerk aan den Rijn. Al decennia lang verzorgt van der Meijden het vervoer van productieplaats naar bouwplaats van prefabbetondelen zoals liggers, vloeren, wanden, kolommen en andere elementen van diverse afmetingen.

Voor het veilig en efficiënt verwerken van de zwaarste opdrachten is veel kracht vereist, maar ook verfijnde controle. Om aan deze veeleisende inzet te voldoen zijn beide trekkers onder andere uitgerust met een Heavy-Duty I-Shift versnellingsbak welke is voorzien van extra lage kruipversnellingen voor- en achteruit en Volvo Dynamic Steering.

Daarnaast zijn deze Zweedse krachtpatsers voorzien van een aangedreven achterassen met naafreductie, 10-tons lucht-geveerde vooras, Volvo compact retarder, Heavy Duty schuifschotel, geïntegreerde I-Park Cool standairco en het exclusieve FH16 interieur.

Tevens zijn beide trekkers voorzien van een SB-components kistenwand achter de cabine welke door de eigen werkplaats van Van der Meijden transport op zorgvuldige wijze is gemonteerd.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 17 mei t/m zondag 23 mei

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,900
Diesel1,524

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen