Drie nieuwe DAF XF FT 430 voor Rabelink Logistics

Drie nieuwe DAF XF FT 430 voor Rabelink Logistics
14-02-2020 14:06 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

WEHL - Deze week mocht Bakker Bedrijfswagens Doetinchem de sleutels overhandigen van drie nieuwe DAF XF FT 430 Space Cab trekkers aan Eelco Peters en Niels Kemperman van Rabelink Logistics in Wehl. Deze drie nieuwe DAF Trucks zullen worden ingezet voor internationale transporten.

Rabelink Logistics is opgericht in 1930. Rabelink biedt verscheidene diensten op het gebied van transport, logistiek en lucht- zeevracht. Daarbij is Rabelink altijd, samen met klanten, op zoek naar de beste oplossingen op logistiek gebied.

De chauffeurs van Rabelink rijden wekelijks naar tal van Europese landen. De warehouses (waaronder een vestiging in Baia Mare, Roemenië) bieden ruim plaats aan zowel food- als non-foodproducten. Als 3PL+ logistiek dienstverlener kan Rabelink voor klanten de gehele goederenstroom van A tot Z verzorgen.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,787
Diesel1,471

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden