Clicky


Heisterkamp Trailer Rental levert 120 nieuwe kastentrailers aan DHL Freight Nederland

Heisterkamp Trailer Rental levert 120 nieuwe kastentrailers aan DHL Freight Nederland
14-11-2019 20:03 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

OLDENZAAL - Van november tot mei 2020 levert de firma Heisterkamp Trailer Rental in totaal 120 nieuwe kastentrailers aan DHL Freight Nederland.

De 120 nieuwe plywood kastentrailers zijn besteld bij Krone voor deze opdracht. De kastentrailers zijn voorzien van onder andere drie assen, een 2T d’Hollandia laadklep met rolstops, twee bindrails op de zijwanden, brandblusser en GPS.

Heisterkamp zal de 120 trailers in één van hun eigen werkplaatsen, speciaal voor DHL Freight Benelux, voorzien van een RVS systeem waar ladingsbalken in gehangen worden, maar onder meer ook voorzien van stalen stootstrippen, waardoor er minder kans is op grote schades en dus kosten ontstaan.

De vloot zaal multifunctioneel worden ingezet in de Benelux voor zowel distributie van pallets als rolcontainers binnen de verschillende industriesectoren. Ook ADR- (gevarengoed) en high-value transporten.

Heisterkamp Trailer verhuur is gespecialiseerd in het verhuren en leasen van trailers en is actief in Nederland, België, Duitsland en Zweden. Ze beschikken over een grote vloot trailers die 24/7 ophaal gereed staat, zodat ze hun klanten kunnen ondersteunen wanneer die capaciteitsproblemen hebben.