Transport Online - Spiegelloze Mercedes-Benz combi voor Eitens Haren

Spiegelloze Mercedes-Benz combi voor Eitens Haren

Spiegelloze Mercedes-Benz combi voor Eitens Haren
09-10-2019 11:00 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

HAREN - Op vrijdag 4 oktober werd er bij Eitens Haren BV een spiegelloze Mercedes-Benz 2545 Lena 6x2 combi afgeleverd. De nieuwe vrachtwagen is voorzien van een Giga Space cabine voor meer comfort, en onder andere Retarder, verkeersbordherkenning, Predictive Powertrain Control, Brake Assist en SideGuard assist voor verhoogde veiligheid.

Eitens Haren is een familiebedrijf uit het Groningse Haren en bestaat al meer dan 90 jaar. De directie wordt al dertig jaar gevormd door drie broers Eitens, de derde generatie binnen het bedrijf.

Op dit moment bezit het transportbedrijf zes voertuigen. De werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het vervoer van poot- en consumptieaardappelen in Nederland en Duitsland.

Daarnaast rijdt men sinds 2008 met één truck en aanhangwagen vast voor NVO Transport BV uit Zuidbroek stukgoed van en naar Scandinavië.

"Onze relatie met Mercedes-Benz gaat al vele decennia terug, zie ook de oude foto hieronder. In deze tijd zijn er verschillende voertuigen van dit merk door de dealer, nu Wensink, afgeleverd vanuit Groningen. Na ruim 10 jaar en 1.600.000 km hebben we besloten om het voorgaande voertuig te vervangen voor een nieuw exemplaar. Gezien de prima ervaringen in het verleden, de goede service en de vooruitstrevendheid van Mercedes-Benz heeft ons doen besluiten weer bij hen een nieuw voertuig aan te schaffen", aldus Herman Eitens.Rijverboden

LET OP: Extra rijverboden rondom Pinksteren:
> Klik Hier! <

De rijverboden voor deze week: maandag 25 mei t/m zondag 31 mei

Alle Rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,623
Diesel1,297

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions