Transport Online - Blokker Holding wordt Mirage Retail Group

Blokker Holding wordt Mirage Retail Group

Blokker Holding wordt Mirage Retail Group
23-07-2019 10:27 | Bedrijfsnieuws | auteur ANP

AMSTERDAM - Blokker Holding, het moederbedrijf van winkelketens Blokker en Big Bazar, verandert van naam. Door de houdstermaatschappij te hernoemen tot Mirage Group Retail wil eigenaar en topman Michiel Witteveen naamsverwarring voorkomen. De Blokker-winkels houden wel gewoon de naam Blokker op de gevel.

Blokker is naar eigen zeggen al sinds 1896 een vertrouwde naam in de Nederlandse winkelstraten. Dat er onder Blokker Holding op een gegeven moment tal van winkelketens hingen zorgde afgelopen jaren in berichtgeving wel eens voor verwarring. Zo was Blokker vaak in het nieuws terwijl het helemaal niet over de Blokker-winkels ging, maar bijvoorbeeld over ketens als Xenos of Intertoys.

Witteveen die het winkelbedrijf in april overnam van de familie Blokker wil zich weer voornamelijk richten op de Blokker-keten, samen met Big Bazar. Ketens als Intertoys, Leen Bakker en Marskramer zijn de afgelopen jaren afgestoten.

In Nederland telt Blokker nog 5400 medewerkers, 352 eigen vestigingen en 77 franchisevestigingen. In België en Luxemburg gaat het om 670 medewerkers en 128 winkels. De in 2007 opgerichte discounter Big Bazar is goed voor ruim 2000 medewerkers met 120 winkels in Nederland en 11 in België.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 1 juni t/m zondag 7 juni

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,623
Diesel1,297

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions