Berg Verhuur BV uit Someren investeert in IVECO Eurocargo

Berg Verhuur BV uit Someren investeert in IVECO Eurocargo
12-07-2019 12:13 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

GIESSEN - Onlangs heeft Rob van den Berg namens Berg Verhuur BV de sleutel van zijn IVECO Eurocargo in ontvangst genomen uit handen van Bert Mingels, Sales Manager IVECO NLS.

“We reden eerst met IVECO Daily bakwagens, maar vanwege de drukte en de vele verre ritten hebben we besloten om ons wagenpark uit te breiden met een Eurocargo. We hadden de wens om twee toiletwagens tegelijkertijd te vervoeren. De vrachtwagen is door Van Rijssel Carrosseriebedrijf B.V. uit Asten voorzien van een speciale oprijbak, met lier om de toilet en douchewagens op hun plek te kunnen trekken. We hebben bewust hiervoor gekozen, aangezien we een rit minder hoeven te rijden en de CO2 uitstoot kunnen reduceren”, aldus Rob van den Berg.

Berg Verhuur BV denkt zelfs al na over de aanschaf van een tweede IVECO Eurocargo. “Het scheelt ons zoveel tijd en het werkt uitermate effectief”, zo vertelt Rob met een tevreden gevoel.

Bert Mingels vult hierop aan: “We hebben open en eerlijke gesprekken gehad en alle mogelijkheden bekeken. Ik ben speciaal vanuit onze locatie IVECO Schouten Veghel naar Someren gereden met een Eurocargo, zodat zij deze zelf even konden bekijken en er een stukje in konden rijden. Ik wilde ze graag helpen, omdat zij nog geen ervaring hadden met een vrachtwagen. Uiteindelijk, waren zij heel enthousiast en is het goede gevoel wederzijds.”

Jarenlange ervaring

Met ruim 21 jaar ervaring is Berg Verhuur BV dé oplossing voor het verzorgen van sanitaire voorzieningen op onder andere evenementen, beurzen, open dagen, kermissen en privé feesten.

Rob licht verder toe: “Van Den Helder tot Brussel, wij leveren de toilet- en douchewagens naar vele locaties in België en Nederland. Berg Verhuur biedt onder andere toiletwagens aan die alleen op stroom aangesloten hoeven te worden. Hiervoor moeten we watervaten meenemen, vandaar dat wij hebben gekozen voor een vrachtwagen met een totaalgewicht van 15 ton.”

Service, hygiëne en kwaliteit staan bij Berg Verhuur hoog in het vaandel. Ieder evenement wordt immers gewaardeerd om de kwaliteit van de sanitaire voorzieningen. Iedere gast verdient het beste op sanitair gebied.NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,801
Diesel1,499

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden