Patrick Geboers 25 jaar in dienst bij Eraspo BV

Patrick Geboers 25 jaar in dienst bij Eraspo BV
12-06-2019 17:28 | Transport | auteur Redactie

ASTEN - Op 13 juni 2019 is het precies 25 jaar geleden dat Patrick Geboers als chauffeur begon bij Eraspo BV in Asten. Dit heugelijke feit wordt op 22 juni 2019 gevierd met de collega’s en vrienden van Patrick. Hij krijgt ter ere van dit jubileum ook nog een oorkonde.

Patrick begon 25 jaar geleden bij Eraspo te werken als containerwagenchauffeur, maar ging later met een walking floor rijden. Na 24 jaar met een Volvo gereden te hebben, is hij begin dit jaar overgestapt naar een Scania.

Patrick vervoert dagelijks hoogwaardige compost naar akkerbouwers in hoofdzakelijk Frankrijk. Op de terugweg vervoert hij met name granen richting de voederfabrieken in Nederland.

Het Brabantse bedrijf Eraspo BV is 61 jaar geleden opgericht door Frans Swinkels. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer. Onder de medewerkers bevinden zich veel oudgedienden; zo is Patrick al de derde chauffeur die zijn 25-jarig jubileum bij Eraspo viert.

Eraspo produceert hoogwaardige compost, hoofdzakelijk op basis van kippenmest. De compost wordt verkocht aan en vervoerd naar akkerbouwers in diverse landen in de wereld.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,776
Diesel1,463

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden