Clicky

 
Transport Online - Uitbreiding directie Adam Trans

Uitbreiding directie Adam Trans

Uitbreiding directie Adam Trans
03-04-2019 17:08 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

ZAANDAM - De directie van Adam B.V. wordt uitgebreid met een operationeel directeur. Jan de Dood is in deze nieuwe rol verantwoordelijk voor het dagelijkse operationele beleid van de vestigingen van Adam Trans. Samen met Adem Türk (Algemeen Directeur) zal De Dood ook het commerciële beleid op zich nemen. Per 1 april 2019 vormen de heren Türk en De Dood de groepsdirectie.

Adam Trans is sinds de oprichting in 2011 explosief gegroeid. Dit heeft er toe geleid dat er in 2019 een verdere professionaliseringsslag binnen de gehele organisatie gemaakt zal worden. Daarnaast ligt er een hele duidelijke visie én ambitie om de komende jaren verder te professionaliseren en te groeien binnen de logistieke dienstverlening.

Met Jan de Dood als nieuw operationeel directeur krijgt Adem Türk meer tijd om zich te richten op strategie, commercieel beleid en marktontwikkelingen. “Mijn focus zal in beginsel liggen bij het verder aanbrengen van structuur en de mogelijkheden voor nog verdergaande synergie met onze opdrachtgevers onderzoeken”, aldus De Dood. “Zowel onze opdrachtgevers als onze medewerkers moeten elke dag opnieuw ervaren dat wij, Adam Trans, ons hard maken om het uiterste uit de samenwerking te halen.”

Jan de Dood heeft in het jaar 2000 de firma Zaan Expresse (Medical Care Logistics) in Zaandam opgericht. Hiermee nam hij het spreekwoordelijke stokje over van zijn vader en diens voorouders. Zijn vader was tot 1992 voormalig directeur bij het ‘oude Zaan Expresse’. De Dood is deze organisatie gestart met één vrachtwagen en 18 jaar later (medio 2018) heeft hij afscheid genomen van een organisatie met ca. 65 voertuigen en 110 werknemers. De Dood heeft zich in de afgelopen 18 jaar gespecialiseerd in pakketvervoer, nachttransport/bevoorrading, fijnmazige (pharma) distributie en contractlogistiek (full truckload).

Adem Türk en Jan de Dood zien mogelijkheden om bij Adam Trans het bestaande pakket van diensten verder uit te breiden en de huidige vloot van 40 vrachtwagens nog efficiënter te benutten. Er zullen in het lichte segment niche activiteiten worden toegevoegd waarbij ook een intern opleidingstraject voor chauffeurs zal worden opgestart. “Wij zullen intern zorgdragen voor aanwas van voldoende gemotiveerde vakmensen, zodat wij de leveringen te allen tijde kunnen garanderen zoals men dat tot op heden ook van ons gewend is”, aldus Türk.

De Dood zal komende weken bij alle opdrachtgevers van Adam Trans kennis gaan maken en de huidige dienstverlening door te spreken en verder uit te diepen.

“Een prachtige uitdaging bij een gedegen, vooruitstrevende en stabiele organisatie, ik zie kansen en mogelijkheden voor ons, in de wereld die mij meer dan bekend is en nog maar weinig geheimen kent. We gaan op volle kracht vooruit, met de medewerkers en opdrachtgevers van Adam Trans ”, aldus De Dood.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,073
Diesel1,733

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats