Clicky


JLA Logistics BV failliet verklaard

JLA Logistics BV failliet verklaard
13-02-2019 09:50 | Faillissementen | auteur Redactie

VEGHEL - Voor de rechtbank van Oost-Brabant is op dinsdag 11 februari JLA Logistics BV, gevestigd aan de Lage Landstraat 6 in Veghel, failliet verklaard. JLA Logistics is de doorstart van het vijf maanden geleden failliet verklaarde Lucius Autotransport BV.

Volgens het perseoneel hebben zij samen het faillissement aangevraagd omdat zij al vier maanden geen loon meer hebben ontvangen. Een boze chauffeur tegenover Transport Online: "Die man moet gestopt worden. Hij laat een spoor aan schulden achter bij onder meer een tankstation, bij een uitzendbureau, bij ons... en hij gaat weer vrolijk verder. Hij rijdt zelfs op kopieën van zijn NIWO-vergunning rond want zijn vergunningen zijn ingetrokken."

In november 2018 startte eigenaar Lucius een eenmanszaak met als naam Lucius Autotransport. Uit het register van de NIWO blijkt inderdaad dat voor geen enkele bv of de eenmanszaak een NIWO-vergunning staat geregistreerd.

Curator mr. Berendsen was woensdagochtend niet bereikbaar voor toelichting op het faillissement.

De bedrijswebsite van JLA Logistics BV is momenteel 'under construction' iets wat we veelvuldig zien bij failliete bedrijven.