Vrachtuitwisseling

Op Transport Online kunt u gratis tot max. 5 advertenties per week plaatsen die gericht zijn op vrachtuitwisseling. Zoekt u vracht of heeft u vracht aan te bieden dan is dit de plek!

Wilt u meer dan 5 advertenties per week plaatsen? Neemt u hiervoor contact op met onze marketingafdeling: marketing@transport-online.nl

Voor het plaatsen van een advertentie dient u zich echter wel eerst (gratis) te registreren of in te loggen als u al een account heeft aangemaakt.

Na plaatsing is uw advertentie niet direct zichtbaar. Deze wordt eerst door de redactie bekeken. Na goedkeuring ontvangt u een e-mailbevestiging. U kunt uw advertenties zelf wijzigen dan wel verwijderen in uw account.

Let op:Commerciele advertenties, zoals het promoten van uw merk of bedrijf, worden door de redactie niet goedgekeurd. Hiervoor heeft Transport Online andere mogelijkheden zoals het plaatsen van een banner. Neemt u hiervoor contact op met onze marketingafdeling: marketing@transport-online.nl

Gezocht

Vrachtwagen Chauffeur CE

Domino’s groeit, groei jij met ons mee?
Kun je sturen als de beste? Vind je flexibiliteit erg belangrijk? Is rijden jouw hobby en wil je bij een internationale en informele organisatie meewerken aan het succes van Domino’s Pizza? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vanwege onze groeidoelstellingen zijn wij per direct zijn op zoek naar een Vrachtwagen Chauffeur (fulltime).

Wat ga je doen?
Als vrachtwagen chauffeur bij Domino’s Pizza ga je via vaste routes de bestellingen, zoals ingrediënten voor op de pizza’s, maar ook de non-food in onze winkels afleveren. Deze winkels liggen vaak in drukke stadscentra en dien je dus fantastisch te kunnen sturen, maar ben je ook in staat om je hoofd koel te houden. Daarnaast houd je uiteraard ook de lading koel! Per route zal je zo’n acht winkels voorzien van hun nieuwe lading, door deze zelf met de rolcontainers te lossen. Aan een goede ergonomie voor onze chauffeurs en uitstraling van onze vrachtwagens hechten we grote waarde. Zonder JOU kunnen we onze klanten niet verblijden met onze heerlijke, verse pizza’s.

Wat verwachten we van jou?
• In het bezit van Rijbewijs CE en Code 95;
• Je hebt ervaring met het rijden van een trailer;
• Je vindt het fijn om flexibel te kunnen werken en hebt een hands-on mentaliteit;
• Voldoende kracht om bijvoorbeeld rolcontainers te verplaatsen;
• Goede beheersing van de Nederlandse taal;
• Je bent twee zaterdagen per maand beschikbaar;
• Je wilt bij een groeiende en informele organisatie aan de slag;

Wat bieden wij?
• Flexibele baan;
• 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
• Werken in een internationale en informele organisatie;
• Marktconform salaris;
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
• Je rijdt op een moderne en goed onderhouden vrachtwagen die voorzien is van de laatste snufjes.

Wie zijn wij?
Iedere dag worden er meer dan één miljoen Domino’s pizza’s verkocht waardoor Domino’s Pizza wereldwijd de grootste pizza delivery company is. Deze onderneming bestaat uit meer dan 14.000 vestigingen wereldwijd, zowel franchise - als eigen vestigingen. Ze is verspreid over circa 70 landen en vertegenwoordigt een omzet van ruim drie miljard dollar.
Domino’s Pizza Nederland is opgericht in 1989 en heeft inmiddels meer dan 230 franchise- en eigen vestigingen in Nederland en ruim 50 vestigingen in België. Zij is onderdeel van Domino’s Pizza Enterprises (DPE). Deze franchise organisatie heeft ruim 2.000 vestigingen in Australië, Nieuw Zeeland, Japan, Frankrijk, Duitsland, België en Nederland en is beursgenoteerd.

Geïnteresseerd?
Reageer dan snel via Domino’s Jobs met je cv en een motivatiebrief. Voor eventuele vragen kan je contact opnemen met Rob Lammers, Rob.Lammers@dominos.nl.

Prijs: N.v.t.
Bijlage: N.v.t.
Adres: Franklinweg 33
Postcode: 4207HX
Woonplaats: Gorinchem
Land: Nederland
Telefoon: 0183696300
E-mail: Klik hier om een bericht te sturen.
Website: https://www.dominosjobs.nl/
16-05-2018Domino's Pizza Netherlands B.V.3419 keer bekeken

< Vorige 1 2 3 ... 17 18 19 Volgende >
Transport Online is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties

Transportrisico

Rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Uitgelichte Video

Voordelig Adverteren op Transport Online

Realtime Scheepsinfo

Weten welke schepen worden verwacht, hoelaat, uit welk land? U kunt het checken op onze speciale pagina met Realtime Scheepsinformatie

Meer realtime scheepsinformatie

facebook twitter LinkedIn Pinterest Volg ons op Instagram!

Tip de redactie
Tip de redactie!