Vrachtuitwisseling

Op Transport Online kunt u gratis tot max. 5 advertenties per week plaatsen die gericht zijn op vrachtuitwisseling. Zoekt u vracht of heeft u vracht aan te bieden dan is dit de plek!

Wilt u meer dan 5 advertenties per week plaatsen? Neemt u hiervoor contact op met onze marketingafdeling: marketing@transport-online.nl

Voor het plaatsen van een advertentie dient u zich echter wel eerst (gratis) te registreren of in te loggen als u al een account heeft aangemaakt.

Na plaatsing is uw advertentie niet direct zichtbaar. Deze wordt eerst door de redactie bekeken. Na goedkeuring ontvangt u een e-mailbevestiging. U kunt uw advertenties zelf wijzigen dan wel verwijderen in uw account.

Let op:Commerciele advertenties, zoals het promoten van uw merk of bedrijf, worden door de redactie niet goedgekeurd. Hiervoor heeft Transport Online andere mogelijkheden zoals het plaatsen van een banner. Neemt u hiervoor contact op met onze marketingafdeling: marketing@transport-online.nl

Gezocht

Allround Chauffeur-belader

Wat zoeken wij?
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar allround chauffeur-belader die solo maar ook samen met collega chauffeur vaste route's afwerkt.

Wat ga je doen?
Je rijdt verschillende routes en je komt bij uiteenlopende klanten. Hierbij kun je denken aan particulieren, bedrijven en  overheidsinstellingen. Je bestuurt en bedient diverse voertuigen voor het inzamelen en vervoeren van diverse afvalstoffen.

Wie ben je?
Je herkent jezelf in de volgende persoonskenmerken; zelfstandig, flexibel, gemotiveerd, communicatief vaardig en representatief. De opleiding heb je genoten op LBO / MBO – niveau. Tevens bezit je rijbewijs CE en de code 95. Je wilt jezelf graag verder ontwikkelen door aanvullende opleidingen om je inzetbaarheid te verhogen en tegelijkertijd je professionaliteit te behouden en te vergroten.

Wat vragen wij?
Rijbewijs CE
Code 95
Collegialiteit
Professionele houding
Representatief, flexibel en gemotiveerd
Communicatief vaardig
Wat bieden wij?
Een vaste functie als allround chauffeur bij een grote speler in de recycling en afvalstoffenbranche. Wij hechten veel waarde aan een collegiale werkomgeving, je werkt met goed materieel en de beloning is conform CAO beroepsgoederenvervoer.

Standplaats?
Regio Amersfoort

Prijs: N.v.t.
Bijlage: N.v.t.
Adres: Golda Meirsingel 33
Postcode: 6716GW
Woonplaats: Ede
Land: Nederland
Telefoon: +31318754811
E-mail: Klik hier om een bericht te sturen.
Website: http://www.dekkerservices.nl
12-04-2018Dekker Services1004 keer bekeken

< Vorige 1 2 3 ... 12 13 14 Volgende >
Transport Online is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties

Transportrisico

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Uitgelichte Video

Voordelig Adverteren op Transport Online

Realtime Scheepsinfo

Weten welke schepen worden verwacht, hoelaat, uit welk land? U kunt het checken op onze speciale pagina met Realtime Scheepsinformatie

Meer realtime scheepsinformatie

facebook twitter LinkedIn Pinterest Volg ons op Instagram!

Tip de redactie
Tip de redactie!