Vrachtuitwisseling

Op Transport Online kunt u gratis tot max. 5 advertenties per week plaatsen die gericht zijn op vrachtuitwisseling. Zoekt u vracht of heeft u vracht aan te bieden dan is dit de plek!

Wilt u meer dan 5 advertenties per week plaatsen? Neemt u hiervoor contact op met onze marketingafdeling: marketing@transport-online.nl

Voor het plaatsen van een advertentie dient u zich echter wel eerst (gratis) te registreren of in te loggen als u al een account heeft aangemaakt.

Na plaatsing is uw advertentie niet direct zichtbaar. Deze wordt eerst door de redactie bekeken. Na goedkeuring ontvangt u een e-mailbevestiging. U kunt uw advertenties zelf wijzigen dan wel verwijderen in uw account.

Let op:Commerciele advertenties, zoals het promoten van uw merk of bedrijf, worden door de redactie niet goedgekeurd. Hiervoor heeft Transport Online andere mogelijkheden zoals het plaatsen van een banner. Neemt u hiervoor contact op met onze marketingafdeling: marketing@transport-online.nl

Aangeboden

Van NL naar Toulouse

Hallo!

Eind sept 2017 (om precies te zijn 27 september in de avonduren) vertrek ik met een Mercedes Sprinter + auto ambulance om mijn vader te verhuizen van Toulouse terug naar Nederland.

Dat betekent dat ik dus LEEG heenrij en ik open sta voor een vracht die kant op. Dat kunnen goederen zijn of een auto / motor... Prijs nog overeen te komen.

Een beller is sneller > 0611888866
Prijs: € 123456
Bijlage: N.v.t.
Adres: Rondehoep Oost 12-B
Postcode: 1191KB
Woonplaats: OUDERKERK AAN DE AMSTEL
Land: Nederland
Telefoon: 0611888866
E-mail: Klik hier om een bericht te sturen.
Website: Geen website vermeld!
12-09-2017Fokko Timmer7147 keer bekeken

< Vorige 1 2 3 ... 10 11 12 Volgende >
Transport Online is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties

Transportrisico

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Wilt u zich afmelden klik dan hier

(Truck)Fotoalbum
Laatste toegevoegde foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij ze voor u!

Naar fotoalbum

Rijverboden

Uitgelichte Video

Voordelig Adverteren op Transport Online

Realtime Scheepsinfo

Weten welke schepen worden verwacht, hoelaat, uit welk land? U kunt het checken op onze speciale pagina met Realtime Scheepsinformatie

Meer realtime scheepsinformatie

Tip de redactie
Tip de redactie!