Vrachtuitwisseling

Op Transport Online kunt u gratis tot max. 5 advertenties per week plaatsen die gericht zijn op vrachtuitwisseling. Zoekt u vracht of heeft u vracht aan te bieden dan is dit de plek!

Wilt u meer dan 5 advertenties per week plaatsen? Neemt u hiervoor contact op met onze marketingafdeling: marketing@transport-online.nl

Voor het plaatsen van een advertentie dient u zich echter wel eerst (gratis) te registreren of in te loggen als u al een account heeft aangemaakt.

Na plaatsing is uw advertentie niet direct zichtbaar. Deze wordt eerst door de redactie bekeken. Na goedkeuring ontvangt u een e-mailbevestiging. U kunt uw advertenties zelf wijzigen dan wel verwijderen in uw account.

Let op:Commerciele advertenties, zoals het promoten van uw merk of bedrijf, worden door de redactie niet goedgekeurd. Hiervoor heeft Transport Online andere mogelijkheden zoals het plaatsen van een banner. Neemt u hiervoor contact op met onze marketingafdeling: marketing@transport-online.nl

Gezocht

Assistent DC Manager

De hele Retail branche is in ontwikkeling en daarop is Intertoys geen uitzondering. Op het gebied van Supply Chain en Logistiek staat een hoop moois te gebeuren.

Om deze ontwikkeling mede vorm te geven in hun distributiecentrum in Volendam zoeken wij exclusief een ervaren en slimme:

Assistent DC Manager

Over de functie van Assistent DC Manager
Bij Intertoys werk je letterlijk tussen het speelgoed. Het doel van jouw en je team (± 20 personen) is om kinderen in heel Nederland te kunnen laten spelen met hun favoriete speelgoed. Jouw focus ligt op het aansturen van je team binnen het distributiecentrum om maximaal te scoren op kwaliteit en kosten. Je bent een belangrijke schakel tussen het hoofdkantoor en de winkels door het hele land. Naast het dagelijkse proces werk je samen met de DC Manager om het logistieke proces steeds verder te ontwikkelen.

Aanvullende werkzaamheden;
• Ontwikkelen van de mensen in je team
• Initiëren van verbetervoorstellen en waar mogelijk uitvoeren
• Planningen en urenrapportages verzorgen
• Bijdragen toekomstscenario’s
• Voortgangs- en functioneringsgesprekken

De ideale Assistent DC Manager
Heeft sterke analytische en communicatieve vaardigheden. Daardoor kan je aantonen dat dingen beter kunnen en weet je het team te enthousiasmeren en motiveren. Door je proactieve houding en logistieke kennis ben je van meerwaarde en kan je snel en probleemoplossend handelen als de situatie erom vraagt.

Je beschikt over;
• Afgeronde hbo opleiding
• Leidinggevende ervaring in een distributiecentrum of logistieke omgeving
• Kennis van ERP Systemen (Locus)
• Organiserend vermogen
• Overtuigingskracht, nieuwsgierigheid en altijd veel enthousiasme

Over Intertoys
Intertoys streeft ernaar de beste speelgoedwinkelketen in Nederland, België en Duitsland te zijn. Dit willen ze bereiken door de kwaliteit van de producten, advies en een goede service. De winkels zijn zo ingericht dat klanten snel en efficiënt uit het assortiment kunnen kiezen en kopen. De Intertoys mentaliteit kenmerkt zich door een informele sfeer, klantvriendelijkheid, ambitie, betrokkenheid en gastvrijheid.

Naast de gebruikelijke filialen met een verkoopoppervlakte van 250 m2 tot 450 m2 bestaan in Heerhugowaard, Bussum, Helmond en Eindhoven filialen ter grootte van ca. 1.000 m2. De oppervlakte van het Distributiecentrum bedraagt 40.000 m2. Intertoys voert minstens 10.000 verschillende speelgoedartikelen in haar collectie.

Intertoys biedt
Een interessante en uitdagende functie in een speelse organisatie binnen een dynamische Retail-omgeving. Omdat jij Intertoys laat groeien, vinden zij het belangrijk om jou mogelijkheden te bieden om ook te groeien: er wordt actief meegedacht hoe jij daarbij geholpen kan worden. En als laatste staat jouw werkplek in Volendam letterlijk en figuurlijk tussen het speelgoed!

Meer informatie
Heb je vragen over de vacature, de organisatie of het verloop van de procedure?
Neem dan telefonisch contact op met Toine Giessen (Recruitment Consultant, Logisch werving en selectie) 06-20101704.

Heb jij interesse?
Reageer dan via de Sollicitatiepagina van Logisch werving en selectie.

Over Logisch werving en selectie
Logisch is gespecialiseerd in het bemiddelen van hbo- en wo-professionals binnen de vakgebieden Supply Chain, Logistiek en Operations. Wij bemiddelen in zowel vaste functies (werving en selectie) als interim-opdrachten (interim-management) in heel Nederland.

Trefwoorden: Manager, Management, Leidinggeven, Leidinggevend, Leidinggevende, Logistiek Manager, Logistiek
Prijs: N.v.t.
Bijlage: adv11608-Logo Logisch werving en selectie.jpg
Adres: Geen adres vermeld!
Postcode: Geen postcode vermeld!
Woonplaats: Geen woonplaats vermeld!
Land: Geen land vermeld!
Telefoon: Geen telefoon vermeld!
E-mail: Klik hier om een bericht te sturen.
Website: http://www.logischwerving.nl
11-08-2017Logisch i.o.v. Intertoys739361 keer bekeken

< Vorige 1 2 3 ... 7 8 9 Volgende >
Transport Online is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties

Transportrisico

Rijverboden

Monday 11 December t/m Sunday 17 December:

Voor alle rijverboden van deze week klikt u hier!

Meer rijverboden
Nieuwsbrief

 

 
 

Elke werkdag het laatste nieuws in uw postvak

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Uitgelichte Video

Voordelig Adverteren op Transport Online

Realtime Scheepsinfo

Weten welke schepen worden verwacht, hoelaat, uit welk land? U kunt het checken op onze speciale pagina met Realtime Scheepsinformatie

Meer realtime scheepsinformatie

Tip de redactie
Tip de redactie!


Fotoalbum

Nieuwste foto's

» meer foto's!

Zelf foto insturen!