Vrachtuitwisseling

Op Transport Online kunt u gratis tot max. 5 advertenties per week plaatsen die gericht zijn op vrachtuitwisseling. Zoekt u vracht of heeft u vracht aan te bieden dan is dit de plek!

Wilt u meer dan 5 advertenties per week plaatsen? Neemt u hiervoor contact op met onze marketingafdeling: marketing@transport-online.nl

Voor het plaatsen van een advertentie dient u zich echter wel eerst (gratis) te registreren of in te loggen als u al een account heeft aangemaakt.

Na plaatsing is uw advertentie niet direct zichtbaar. Deze wordt eerst door de redactie bekeken. Na goedkeuring ontvangt u een e-mailbevestiging. U kunt uw advertenties zelf wijzigen dan wel verwijderen in uw account.

Let op:Commerciele advertenties, zoals het promoten van uw merk of bedrijf, worden door de redactie niet goedgekeurd. Hiervoor heeft Transport Online andere mogelijkheden zoals het plaatsen van een banner. Neemt u hiervoor contact op met onze marketingafdeling: marketing@transport-online.nl

Gezocht

Partners gezocht voor langdurige samenwerking

Wij als FTT – Food TransporT onderdeel van de Farm Trans groep zijn op zoek naar betrouwbare partners om een langdurige relatie mee op te bouwen.

De werkzaamheden bestaan uit het trekken van onze onderlosser opleggers. Wij vervoeren losgestortte agrarische producten en dan met name aardappelen. Ons werkgebied is voornamelijk Benelux, Noord-Frankrijk en delen van Duitsland. Incidenteel / op project basis rijden wij ook naar andere gebieden. Onze werkzaamheden gaan in principe 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar door.
Je zal in onze dagelijkse planning worden opgenomen. Indien je niet bekend met onze werkzaamheden zal men door ons worden opgeleid.

Wij betalen per rit, waarbij je meerdere ritten per dag doet. Het is ook mogelijk om niet alle dagen te rijden maar b.v. alleen in het weekend.

De voorkeur gaat uit naar charters vanuit de (directe) omgeving van Moerdijk, Hellevoetsluis of Lommel.

Indien je interesse hebt, dan hoor ik graag van je.
Prijs: N.v.t.
Bijlage: adv11195-Foto trailer.jpg
Adres: Geen adres vermeld!
Postcode: Geen postcode vermeld!
Woonplaats: Geen woonplaats vermeld!
Land: Geen land vermeld!
Telefoon: +31 168 745 208
E-mail: Klik hier om een bericht te sturen.
Website: http://www.farmtrans.nl
12-07-2017FTT - Food TransporT (Farm Trans groep)5285 keer bekeken

< Vorige 1 2 3 ... 6 7 8 Volgende >
Transport Online is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties

Transportrisico

Tln Live 2017

Rijverboden

Monday 20 November t/m Sunday 26 November:

Voor alle rijverboden van deze week klikt u hier!

Meer rijverboden
Nieuwsbrief

 

 
 

Elke werkdag het laatste nieuws in uw postvak

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Video v/d dag

Voordelig Adverteren op Transport Online

Realtime Scheepsinfo

Weten welke schepen worden verwacht, hoelaat, uit welk land? U kunt het checken op onze speciale pagina met Realtime Scheepsinformatie

Meer realtime scheepsinformatie

Tip de redactie
Tip de redactie!


Fotoalbum

Nieuwste foto's

Mertens Transport

Roli Transport

» meer foto's!

Zelf foto insturen!