Toltarieven Oostenrijk

De tol voor voertuigen met een maximaal toelaatbaar totaalgewicht van meer dan 3,5 t compleet elektronisch geïnd.

De GO-Box zorgt vanuit de auto voor de correcte regeling van de tol. Betalen kan men òf comfortabel en eenvoudig achteraf via een centraal geregistreerde rekening met behulp van een Maestro-, credit- of tankcard (post-pay) òf van te voren voor tolbedragen die contant, met Maestro-, credit- of tankcard gekocht kunnen worden (pre-pay).

Voor wie niet dagelijks door Oostenrijk rijdt, dus ook toeristen, wordt de prepay aangeraden. Er wordt een tegoed op de GO-Box geboekt. Bij doorrit onder een tolportaal wordt het desbetreffende bedrag direct afgeschreven. Afgezien van de EUR 5,-- administratiekosten moet de GO-Box bij de eerste uitgave met een toltegoed ter hoogte van minstens EURO 45,00 (incl. BTW) worden opgeladen. Daarna bedraagt het minimumbedrag van een oplading EURO 50,00 (incl. BTW) per oplading. Maximaal kan een tegoed van EURO 500,00 (incl. BTW) per GO-Box opgetekend worden..

Een toltegoed is slechts twee jaar na het laatste opladen geldig en vervalt daarna (geen recuperatie meer mogelijk).

Alle GO verkooppunten bevinden zich daar, waar men ze nodig heeft. Namelijk op en langs het uitstekende wegennet en bij alle belangrijke grensovergangen. De verkooppunten bevinden zich meestal bij benzinestations.

Actuele Tarieven

Hieronder kunt u de tarieven voor 2018 downloaden.

Meer informatie over de GO-Box vindt u hier

« terug naar het overzicht

 

Prijzen bijgewerkt op 1 januari 2018 - prijswijzigingen en typefouten voorbehouden
Aan deze pagina kunnen geen rechten ontleend worden

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden