Transport Online - Twee nieuwe DAF-trekkers voor Groot Zevert

Twee nieuwe DAF-trekkers voor Groot Zevert

Twee nieuwe DAF-trekkers voor Groot Zevert
01-02-2019 17:50 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

BELTRUM - Groot Zevert in Beltrum heeft twee nieuwe DAFtrekkers in ontvangst genomen. Twee mooie XF Super Space Cab trekkers voorzien van de MX13 motor met 480pk en de vernieuwde Traxon versnellingsbak. LED koplampunits met sproeiers, LED achterlichtunits, lucht geveerde cabine, 9T vooras, schuifframe, trucknavigatie en een camerasysteem op de DAF en oplegger.

De trekkers zijn multifunctioneel opgebouwd, de hydrauliek installatie functioneert voor een tankoplegger en walkingfloor. Ook zijn er twee aansluitplekken aanwezig. Zowel direct achter de cabine als bij de koppelschotel. Zo werkt het aankoppelen van meerdere opleggers het efficiënts. Alles is dan ook aanwezig om ‘’deftig’’ rond te rijden.

Chauffeur Marco en Jeroen zijn dan ook in opperste stemming. Blij om met hun nieuwe DAF aan de slag te mogen gaan.

De oorsprong van dit loonbedrijf ligt in de jaren ’60. Als boer kocht oprichter Willem van de Bekke destijds de eerste trekker, een Farmall van 30PK. Boeren in de omgeving zagen zijn nieuwste aankoop en vroegen hem om hulp op het land. Zo ontstond geleidelijk het loonbedrijf waarna de jaren van uitbreiding en opvolging volgden. Inmiddels staat Joris Groot Zevert als derde generatie aan het roer en heeft het loonbedrijf zich ontwikkeld tot een allround en vakkundige dienstverlener.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,687
Diesel1,265

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions