PAKi neemt pooling en logistieke divisie van vPOOL over

PAKi neemt pooling en logistieke divisie van vPOOL over
01-02-2019 17:41 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

ECK EN WIEL - PAKi, onderdeel van de Nederlandse Faber Halbertsma Group, neemt per 1 februari 2019 de activiteiten binnen de pooling en logistieke divisie van het Duitse vPOOL over. De continuïteit blijft gewaarborgd en er wordt vanaf nu een breder scala aan producten en diensten geleverd.

De ladingdrager specialist PAKi Logistics heeft vandaag bekendgemaakt dat het de pooling-activiteiten van vPOOL group heeft overgenomen. Het nieuwe bedrijf zal opereren onder de naam vPOOL Logistics GmbH en zet alle accounts voort. Alle tegoeden blijven geldig. De medewerkers van de pooling-activiteiten worden overgebracht naar het nieuwe bedrijf en blijven op de locatie in Wörnitz werkzaam. Kortom, het huidige vPOOL-team blijft de klanten voorzien van een betrouwbare en flexibele dienstverlening.

Ingrid Faber, CEO van Faber Halbertsma Group: "We zijn verheugd met deze acquisitie en heten het ervaren team van vPOOL welkom bij de Faber Halbertsma Group. Door deze overname wordt onze positie in de vleesverwerkende industrie verder verstevigd en uitgebouwd. De pooling divisie van vPOOL is een goede aanvulling op de product portfolio van onze eigen PAKi divisie en ondersteunt de strategie van de Groep om verder uit te breiden naar nieuwe circulaire systemen voor ladingdragers.”

"De overname is in alle opzichten goed nieuws", zegt Heiko Dagenbach, Managing Director van vPOOL. "Een sterke partner zoals PAKi geeft onze klanten niet alleen toegang tot een meer uitgebreid assortiment van producten en diensten dan voorheen, maar ook tot een Europees logistiek netwerk. We zijn blij dat de banen zijn behouden en dat onze medewerkers een langetermijnperspectief hebben binnen een financieel sterk bedrijf.

De overname is effectief per 1 februari 2019. Heiko Dagenbach blijft aan als directeur van vPOOL.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden