Minder treinen vrijdagochtend door sneeuwval

Minder treinen vrijdagochtend door sneeuwval
01-02-2019 08:32 | Algemeen | auteur ANP

UTRECHT - De NS zet vrijdagochtend minder treinen in vanwege de sneeuwbuien die over het land trekken. In het oosten en zuidoosten van Nederland en op het traject Amsterdam-Eindhoven rijden in totaal zestien treinen minder dan normaal.

De wijzigingen gelden volgens de NS tot 10.00 uur. Volgens een woordvoerder van ProRail zijn er alleen op de genoemde trajecten wat aanpassingen. "In de rest van het land rijden de treinen volgens de normale dienstregeling.’’

Het schrappen van de treinen zorgt voor tien minuten tot een kwartier vertraging op die lijnen. Verder zijn er door de sneeuwval geen noemenswaardige problemen op het spoor ontstaan, aldus de zegsman.

De NS adviseert reizigers de reisplanner te raadplegen. Daarop worden de aanpassingen in de dienstregeling direct doorgevoerd.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden