Clicky


Vierde generatie Van ‘t Net neemt het roer over

Vierde generatie Van ‘t Net neemt het roer over
31-01-2019 13:31 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

SOEST - Van ’t Net Verhuizingen begon als transporteur en is door de jaren heen uitgegroeid tot een florerende verhuisorganisatie. In 2014 vierde het bekende Soester familiebedrijf nog haar 100-jarig jubileum. Achter de schermen werd de 35-jarige Bert van ’t Net jr. klaargestoomd om het bedrijf over te nemen. Met ingang van 1 februari 2019 is hij de nieuwe algemeen directeur.

In de afgelopen decennia is door de broers Aart van ‘t Net, Bert van ’t Net sr., Robert van ‘t Net en Jan van ’t Net een solide basis gelegd voor verdere groei. Voor Bert jr., opgegroeid tussen de verhuiswagens, was het logisch dat hij ooit het familiebedrijf zou overnemen van de derde generatie: “Ondernemen zit in de genen."

Scheidend directeur Aart (75): “De vierde generatie is nu aan zet, ik heb vertrouwen in mijn neef als opvolger”. Bert jr. vervolgt: “Ik ben dankbaar voor de kans die ik krijg om samen met onze medewerkers te bouwen aan het succes van morgen, waarbij volop ruimte zal zijn voor innovatie!”

Van ’t Net Verhuizingen heeft de ambitie om in de toekomst zowel particulieren als het bedrijfsleven wereldwijd meer aan zich te binden en zich te profileren als kennispartner op het gebied van verhuismanagement. “Wij zijn en blijven een onafhankelijke speler in de verhuisbranche met bijzondere aandacht voor de belangen van onze klanten en verduurzaming van ons wagenpark”.

Aart van ’t Net zal als commissaris aan de organisatie verbonden blijven, zijn broers Bert van ’t Net sr. (63) en Robert van ’t Net (57) nemen zitting in de nieuwe directie.