Transport Online - Kloosterboer verkoopt Varekamp Coldstores Holland aan Nowee Fresh Logistics

Kloosterboer verkoopt Varekamp Coldstores Holland aan Nowee Fresh Logistics

Kloosterboer verkoopt Varekamp Coldstores Holland aan Nowee Fresh Logistics
31-01-2019 11:32 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

IJMUIDEN - Per 1 maart 2019 draagt Kloosterboer haar belang in Varekamp Coldstores Holland te Poeldijk over aan Nowee Fresh Logistics Holding als gevolg van een strategische keuze. De bedrijfsnaam Varekamp Coldstores Holland B.V. blijft van kracht.

Alex Kloosterboer, CEO van Kloosterboer, geeft aan dat de fruitactiviteiten van de Kloosterboer groep meer gecentreerd worden in Kloosterboer Cool Port te Rotterdam. Cool Port is met haar 40.000 palletplaatsen, het duurzame pand met BREEAM certificaat en haar gunstige ligging goed geëquipeerd om fruitafhandeling efficiënt voor haar klanten te accommoderen. De deelneming in Varekamp Coldstores Holland past daarmee niet meer in de toekomststrategie van de Kloosterboer groep.

Willem Nowee, eigenaar van Nowee Fresh Logistics Holding en sinds 2005 General Manager van Varekamp Coldstores Holland, is enthousiast over de overname. "We hebben een mooie klantenkring in binnen- en buitenland, een uitstekende locatie in Westland nabij de Rotterdamse haven en prima faciliteiten. Onze partners, waarmee we samenwerken, zijn ieder specialist op hun vakgebied. Onze ambitie is de groei in onze dienstverlening van de afgelopen jaren door te ontwikkelen. Met deze focus én onze passie voor de verslogistiek zet Varekamp Coldstores Holland een volgende stap als betrouwbare schakel tussen klant en haar Europese afzetmarkt."

Varekamp Coldstores Holland, sinds 1953 actief in de verslogistiek, biedt haar klanten een full servicepakket aan diensten en beschikt over de benodigde certificaten. Met ruim 7.000 palletposities in 28 koelcellen is het bedrijf goed geoutilleerd en klaar voor de toekomst.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 6 juli t/m zondag 12 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,679
Diesel1,317

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions