Clicky

 
Transport Online - Combinex breidt eigen tautliner-trailerpark uit

Combinex breidt eigen tautliner-trailerpark uit

Combinex breidt eigen tautliner-trailerpark uit
28-01-2019 17:04 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

OUD-BEIJERLAND - Vandaag, maandag 28 januari,  is de tiende Krone trailer van een serie van tien trailers afgeleverd aan Combinex bij de Krone fabriek in Werlte in Duitsland.

Combinex heeft in 2018 een order van tien Krone geplaatst, die vanaf januari 2019 zijn afgeleverd met een optie om in de loop van 2019 nog eens vijftien trailers aan Combinex te leveren. Het doel is dat eind 2019 het eigen trailerpark is uitgebreid naar vijftig trailers.

Om in te spelen op de huidige marktomstandigheden en om een gegarandeerde capaciteit garantie te kunnen bieden aan de opdrachtgevers, heeft Combinex besloten om met een uitgebreid eigen trailerpark in te gaan zetten. Hiermee verwacht Combinex haar service aan de opdrachtgevers naar een hoger niveau te kunnen brengen.

De trailers voldoen aan de jongste wetgeving met betrekking tot ladingszekeringen en zijn allen voorzien van de modernste telematica systemen.

Combinex is een internationale logistieke dienstverlener, die in 12,5 jaar uitgegroeid is naar een van de succesvolste logistieke dienstverleners, waarbij MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen) en sociaal ondernemerschap hoog in het vaandel staat met een financieel bijzonder gezonde basis.

Met meer dan negentig bekwame werknemers is Combinex actief op de droge- en geconditioneerde goederenmarkt. Deze medewerkers regelen dagelijks ruim 450 transporten per dag. Naast de forwarding afdeling, wordt hiervoor gebruik gemaakt van een 150-tal vaste charters die onder de regie van de Combinex Planning rijden. Dat aantal verwacht men in 2019 te verhogen naar 200 auto’s onder vaste regie.

Foto's

  • J.Roeland
    combinex

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,959
Diesel1,576

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats