Transport Online - Rotra sluit zich aan bij Africa Logistics Network

Rotra sluit zich aan bij Africa Logistics Network

Rotra sluit zich aan bij Africa Logistics Network
28-01-2019 10:06 | Zakelijk Nieuws | auteur Redactie

DOESBURG - Rotra is per direct aangesloten bij het Africa Logistics Network (ALN) waarmee zij hun wereldwijde netwerk van Air & Ocean vestigingen in België en Nederland verder verstevigen.

Zoals bekend, is Afrika één van de belangrijkste groeimarkten wereldwijd, maar ook één van de lastigste markten ter wereld. ALN is een groot netwerk met uitsluitend zorgvuldig gekwalificeerde logistiek dienstverleners in Afrika en/of met de focus op Afrika. Met het ALN partnership voorziet Rotra in haar streven om haar service continu te blijven optimaliseren en klanten bij zendingen van/naar Afrika nog beter te kunnen bedienen.

ALN is een partnernetwerk van onafhankelijk logistiek dienstverleners gevestigd in of met focus op het continent Afrika. Met dit partnership met lokaal gespecialiseerde logistiek dienstverleners beoogt het netwerk de mogelijkheden die groeimarkt Afrika biedt optimaal te benutten waarbij een hoge service tegen competitief tarief gewaarborgd is. Met een snel groeiend aantal ervaren members wordt voorzien in een (nagenoeg) complete dekking van het continent. ALN organiseert periodieke conferenties waar alle aangesloten members hun samenwerking verder kunnen verstevigen en nieuwe business kunnen bewerkstelligen.

Momenteel zijn bijna 200 logistieke bedrijven wereldwijd aangesloten bij ALN.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,683
Diesel1,325

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions