Transport Online - easyJet wint prestigieuze Business Airline van het Jaar prijs

easyJet wint prestigieuze Business Airline van het Jaar prijs

easyJet wint prestigieuze Business Airline van het Jaar prijs
28-01-2019 09:23 | Zakelijk Nieuws | auteur Redactie

SCHIPHOL - easyJet, Europa’s toonaangevende luchtvaartmaatschappij, heeft de prijzen Business Airline of the Year en best short haul airline gewonnen bij de prestigieuze Business Travel Awards. De jury van de Business Travel Awards bestaat uit een onafhankelijk panel van leiders uit de reisbranche.

easyJet vervoert jaarlijks 90 miljoen passagiers en vergroot al jaren geleidelijk het aantal zakenreizigers dat met de maatschappij vliegt. Op Schiphol is circa een derde van de easyJet-passagiers zakenreiziger.

Naast het bestaande sterke easyJet-netwerk op hoofdluchthavens en de goede punctualiteit gaat easyJet zich op drie punten richten om het nog makkelijker voor zakenreizigers te maken om met easyJet te vliegen: Ten eerste, het ontwikkelen van een online omgeving waar MKB-bedrijven gemakkelijk kunnen boeken en factureren. Ten tweede worden producten nog meer op maat gemaakt voor bedrijven via nieuwe zakentarieven en bundels. Ten derde worden bepaalde frequenties en routes verder geoptimaliseerd voor zakenreizigers.

Hoofd Business development van easyJet, Andrea Caulfield-Smith, nam de prijs in ontvangst en zei in een reactie: “We zijn blij dat we de prijzen voor Business Airline of the Year en best short haul airline hebben gewonnen, vooral omdat de kwaliteit van ons product voor zakenreizigers door onze collega’s uit de reisbranche extra onderstreept wordt.”

“We blijven onze aantrekkingskracht op de zakenreissector verder uitbouwen. Stoelreserveringen, goede punctualiteit, scherpe en flexibele tarieven, Fast Track Security en vriendelijke service hebben allemaal bijgedragen aan het aantrekken en het telkens terugkomen van zakenreizigers.”Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,661
Diesel1,306

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions