Van der Zwan Poeldijk kiest voor Wezenberg Polyester Krone trailer

Van der Zwan Poeldijk kiest voor Wezenberg Polyester Krone trailer
26-01-2019 17:06 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

IJSSELMUIDEN - Aan de familie van der Zwan mocht Wezenberg Trailers uit IJselmuiden recent een nieuwe koeloplegger leveren.

De nieuwe Krone met Polyester buitenwand is bloemen breed en voorzien van rails in het dak en gaten in de vloer met een inwendige hoogte van 270 cm.

Leen van der Zwan nam de trailer recent in ontvangst en zorgt samen met zijn broers ervoor dat de service naar de klanten op hoog niveau is.

Doordat iedereen gewoon meedraait in de diverse werkzaamheden zitten de broers kort op de praktijk en kunnen zo de klant optimale service blijven bieden.

De voornaamste routes van Van der Zwan zijn Verenigd Koninkrijk, Zweden, Zwitserland en nationaal in Nederland, hierbij worden met name groenten, fruit, bloemen en planten vervoerd.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,776
Diesel1,463

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden