Kustwacht Guernsey staakt zoektocht naar voetballer Emiliano Sala

Kustwacht Guernsey staakt zoektocht naar voetballer Emiliano Sala
24-01-2019 17:43 | Buitenland | auteur ANP

ST. PETER PORT - De politie en kustwacht van het eiland Guernsey hebben de zoektocht naar voetballer Emiliano Sala gestaakt. De Argentijnse spits zat in een vliegtuigje dat maandag van de radar verdween. "We hebben alle informatie die we konden verzamelen geëvalueerd en hebben de moeilijke beslissing genomen om de zoektocht te staken", schrijft de politie in een verklaring.

Sala had maandag afscheid genomen van zijn oude teamgenoten van de Franse club Nantes en zou met een klein vliegtuig naar Wales vliegen, om aan te sluiten bij zijn nieuwe club Cardiff City. Het was de bedoeling dat de recordaankoop (20 miljoen euro) daar dinsdag voor het eerst zou meetrainen. Het vliegtuig verdween maandagavond echter van de radar, kort nadat het over de Kanaaleilanden voor de Franse kust was gevlogen. Naast Sala zat alleen een piloot aan boord van de Piper Malibu, een eenmotorig toestel.

"De kansen dat beide personen op dit moment nog leven zijn extreem klein", aldus de kustwacht.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,787
Diesel1,471

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden