Clicky

 
Transport Online - Erland Galjaard aan de slag bij Talpa

Erland Galjaard aan de slag bij Talpa

Erland Galjaard aan de slag bij Talpa
24-01-2019 10:38 | Binnenland | auteur ANP

HILVERSUM - Erland Galjaard is de nieuwste aanwinst van Talpa Network. Per 1 februari gaat de voormalig RTL-programmadirecteur er aan de slag als strategisch adviseur, zo maakte het mediabedrijf van John de Mol donderdag bekend.

“Bij Talpa Network is alles gedreven door creativiteit, inhoud, snelheid en innovatie. Het uitgangspunt is het creëren van mooie nieuwe dingen, met superprofessionele mensen,” laat Galjaard weten. “Het gaat er de komende tijd om dat we het contact met de kijker opbouwen op nieuwe manieren."

Hij zegt zich te verheugen om iets moois neer te zetten bij zijn nieuwe werkgever. "Het is mooi dat het Nederlands is, want wij kennen de Nederlandse kijker. Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik graag met John werk."

Volgens De Mol gaat Galjaards inzicht een cruciale rol spelen in het succes van zijn bedrijf. “Om een innovatief mediabedrijf als Talpa Network te bouwen heb je mensen nodig die deze wereld echt heel goed begrijpen. Erland heeft keer op keer laten zien dat hij het verschil maakt. Ik heb dat al vaak van heel dichtbij mee mogen maken."

Galjaard gaat voor drie dagen in de week aan de slag bij Talpa, de rest van zijn tijd blijft hij besteden aan activiteiten voor zijn eigen bedrijf, Creative Souls.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,962
Diesel1,581

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats