Transport Online - Wezenberg Transport breidt uit in Nieuwegein

Wezenberg Transport breidt uit in Nieuwegein

Wezenberg Transport breidt uit in Nieuwegein
24-01-2019 09:49 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

NIEUWEGEIN - Wezenberg Transport breidt de bestaande voorzieningen op bedrijvenpark Het Klooster in Nieuwegein uit. Op 23 januari tekende de heer Wezenberg voor een kavel van bijna 6500 m2. Het perceel wordt gebruikt om de bestaande parkeervoorzieningen voor vrachtwagens te verruimen. Dat maakt het mogelijk om de vervoersstromen van en naar Het Klooster nog beter te reguleren.

De bestaande faciliteiten voor vrachtwagens worden hiermee vergroot. Wezenberg Transport zorgt voor de logistieke overslag van AGF (aardappelen, groente, fruit) en foodproducten voor de detailhandel. Het bedrijf heeft in totaal (Zwolle, Nieuwegein, IJsselmuiden) 400 werknemers in dienst. Op Het Klooster vinden zo’n 300 vervoersbewegingen per 24 uur plaats.

Nieuwegein is tijdens de Summit logistieke hotspots uitgeroepen tot nummer 1 nationale distributiehotspot en e-fulfilment hotspot. Op Het Klooster zijn grote logistieke spelers gevestigd. Ook de spin-off van de logistiek is zichtbaar. De vervoerders zorgen voor transport van producten van en naar de distributiecentra.

Wethouder Ellie Eggengoor van Economische Zaken: "Met de echt op stoom gekomen ontwikkeling van Het Klooster is nu zichtbaar dat er steeds meer activiteit komt op het terrein. Met de ontwikkeling van Wezenberg Transport worden de vervoersstromen ook voor de toekomst in goede banen geleid."

Bedrijvenpark Het Klooster ligt op een interessante locatie met een goede bereikbaarheid, omgeven door groen en water. Het bedrijvenpark is gelegen in de driehoek van de autosnelwegen A2, A12 en A27. Er is ruimte voor allerlei soorten bedrijven, variërend van MKB tot transport-, logistiek- en distributiebedrijven.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,686
Diesel1,310

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions