Tweehonderdste MAN vrachtwagen afgeleverd bij Reining

Tweehonderdste MAN vrachtwagen afgeleverd bij Reining
23-01-2019 13:23 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

KOLHAM - Op vrijdag 11 januari overhandigde de heer Sommerauer van Sommeraur Trucks Westerbroek de sleutels van de 200ste MAN aan mevrouw M. Bosch Kasper (finance manager) van Reining in Kolham. Daarmee zette Reining de 180ste volumecombi in via deze MAN-dealer.

De komende weken wordt nog een aantal nieuwe volumecombi’s afgeleverd, waarmee de totale vloot van Reining met nog eens 20 trekkers met 45 opleggers wordt uitgebreid tot 320 volumecombinaties.

Met de aflevering van dit 200ste voertuig bezegelden Sommeraur en Reining de samenwerking op het gebied van levering van voertuigen, onderhoud en aftersales in Europa. Reining is op internationaal transportgebied actief in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Italië en Hongarije.

De onderneming heeft naast de hoofdvestiging in Kolham een vestiging in Hongarije en twee locaties in Duitsland. Sommerauer en Reining werken al ruim twintig jaar samen en de beide partijen kennen elkaar meer dan goed.

Reining heeft na de verzelfstandiging begin 2014 ingezet op een modern wagenpark waarmee het in combinatie met een hoge beladingsgraad op het gebied van volumetransport en door de Euro 6 norm een belangrijke bijdrage levert aan de CO2- en NOX-reductie. Daarmee neemt de onderneming milieudoelstellingen alsmede het gebruik van schaarse grondstoffen uiterst serieus. Door de conserveringstechniek van de carrosserie verzekert Reining zich van een lange levensduur. Compaan Assen heeft de carrosserie geleverd.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden