Spits Cardiff 'Emiliano Sala' aan boord vermist vliegtuigje

Spits Cardiff 'Emiliano Sala' aan boord vermist vliegtuigje
22-01-2019 11:57 | Sport | auteur ANP

LONDEN - Voetballer Emiliano Sala (28), enkele dagen geleden door Cardiff voor ongeveer 20 miljoen euro overgenomen van FC Nantes, zat aan boord van een vliegtuig dat maandagavond van de radar verdween. Dat heeft de Franse politie bevestigd. Een zoekactie van helikopters heeft tot nu toe niets opgeleverd.

Het toestel was op weg van Nantes naar Cardiff en had vermoedelijk twee inzittenden, naast Sala de piloot. De Argentijnse spits had maandag afscheid genomen van zijn oud-ploeggenoten van FC Nantes en was op de weg terug naar Wales. Een speler van Nantes had hem afgezet op het vliegveld.

Sala was enkele dagen eerder van Nantes overgestapt naar de club in de Premier League. Hij maakte dit seizoen twaalf doelpunten in de Franse competitie. Bij Cardiff was hij meteen de duurste speler ooit.

Cardiff-voorzitter Mehmet Dalman liet in een korte reactie weten "bijzonder bezorgd' te zijn. Nantes heeft nog geen commentaar gegeven. Wel heeft de Franse voetbalbond inmiddels besloten een voor woensdag geplande bekerwedstrijd van de club uit te stellen tot zondag.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden