Transport Online - Blokker verkoopt Maxi Toys aan Green Swan

Blokker verkoopt Maxi Toys aan Green Swan

Blokker verkoopt Maxi Toys aan Green Swan
22-01-2019 11:38 | Algemeen | auteur ANP

AMSTERDAM - Investeerder Green Swan neemt speelgoedketen Maxi Toys over van Blokker Holding. Financiële details over de verkoop van de keten, die winkels heeft in België, Luxemburg, Frankrijk en Zwitserland, geeft Blokker niet.

Behalve de 170 winkels, neemt Green Swan ook de Belgische, Franse en Luxemburgse webwinkels, contracten met franchisewinkels in Roemenië en Marokko en de 67 winkels in Turkije in een samenwerkingsverband met Joker over. Het hoofdkantoor van Maxi Toys staat in het Belgische Houdeng-Goegnies. Green Swan richt zich op de speelgoedsector en kocht vorig jaar al de Spaanse en Portugese activiteiten van het ter ziele gegane Toys 'R' Us.

Blokker Holding houdt na de verkoop nog de winkelketens Blokker, Marskramer en Big Bazar over. Ook die laatste keten staat in de etalage. Eerder verkocht de onderneming al speelgoedketen Intertoys, huishoudketen Xenos en interieurketen Leen Bakker. Het bedrijf wil meer aandacht besteden aan de moeizaam draaiende Blokker-winkels.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,675
Diesel1,279

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions