Transport Online - Nieuwe DAF XF 450 FAN voor Arrowline

Nieuwe DAF XF 450 FAN voor Arrowline

Nieuwe DAF XF 450 FAN voor Arrowline
21-01-2019 11:47 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

AMSTERDAM - Met trots leverde Truckland recent een DAF XF 450 FAN af aan Arrowline. De DAF XF wordt ingezet als LZV.

Een Langere en Zwaardere Vrachtautocombinatie (LZV), ook wel Ecocombi, is een vrachtwagen die meer vracht kan en mag vervoeren dan een gewone vrachtautocombinatie. Een LZV is maximaal 25,25 meter lang en 60 ton zwaar, terwijl een gewone vrachtwagen maximaal 18,75 lang is en (in Nederland) maximaal 50 ton zwaar mag zijn. Omdat het brandstofverbruik nauwelijks stijgt, wordt bij het transporteren van goederen per LZV 4 tot 30 procent brandstof bespaard.

Van oorsprong is Arrowline een modern transportbedrijf in bezit van de benodigde vergunningen en certificaten. Als een ambitieuze organisatie zijn zij zich gaan bekwamen binnen de totale keten van de Supply Chain om voor diverse opdrachtgevers de betrokken allround partner te zijn. Deze meerwaarde wordt inmiddels bij uiteenlopende organisaties uitgevoerd.

Arrowline is een ambitieuze, stabiele en veelzijdige organisatie die streeft naar langdurige relaties, zo ook met het personeel waarbij respect naar elkaar een belangrijke kernwaarde is. Gezonde organisatie die handelt volgens de geldende wet- en regelgeving en die continu creatief en oplossingsgericht bezig is om de servicelevels naar een hoger niveau te brengen.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,678
Diesel1,307

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions