Transport Online - Doek definitief gevallen voor SecurCash: geen doorstart

Doek definitief gevallen voor SecurCash: geen doorstart

Doek definitief gevallen voor SecurCash: geen doorstart
17-01-2019 08:29 | Faillissementen | auteur ANP

DEN HAAG - [update 10:44 uur] Het doek is definitief gevallen voor geldtransporteur SecurCash Nederland en SecurCash Geldverwerking. Een doorstart voor beide ondernemingen is verkeken, aldus de curatoren donderdag.

SecurCash had te maken met hevige concurrentie en lage marges. In die marktomstandigheden lukte het niet om het hoofd boven water te houden. De financiële problemen werden nijpend omdat eigenaar Diebold Nixdorf niet langer de verliezen van het bedrijf met een schuldfinanciering wilde dichten. Begin januari werd SecurCash Nederland, na een eerste afwijzing door de rechter, toch failliet verklaard. Enkele dagen later volgde het faillissement voor Geldverwerking.

De activiteiten van SecurCash worden nu afgebouwd en aan het eind van de maand definitief beëindigd. De curatoren adviseren klanten om contracten met andere geldvervoerders af te sluiten. Bij SecurCash Nederland en SecurCash Geldverwerking werkten ongeveer 160 mensen. Voor de werknemers zal een banenmarkt worden georganiseerd, aldus curator Marc Udink.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,742
Diesel1,409

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions