Gordon haalt uit naar Angela de Jong

Gordon haalt uit naar Angela de Jong
15-01-2019 17:42 | Showbizz | auteur ANP

HILVERSUM - Gordon is boos op Angela de Jong. Hij verwijt de tv-recensent van het AD leeftijdsdiscriminatie nu ze hem en zijn kersverse SBS-collega Wendy van Dijk sleets heeft genoemd. "Vanmorgen noemde je Wendy en mij sleets, oftewel die hebben hun beste tijd wel gehad. Wij, twee keihard werkende mensen van 47 en 50 krijgen dus via jouw platform te horen dat we eigenlijk maar beter kunnen stoppen", stelt Gordon in zijn betoog.

De Jong spreekt in haar column haar verbazing uit over de aankoop van de twee RTL-sterren. "Waarom richt De Mol zich op presentatoren die op hun retour zijn bij de tv-kijker?", stelt De Jong, die dat onbegrijpelijk vindt.

Gordon reageert heftig in een reactie op Facebook. "Ik ga die oorlog met jou aan en veeg als het moet echt de vloer met je aan, want je komt aan mijn brood en dat van vele andere collega's. Het klopt namelijk niet dat John de Mol met een zak met geld zwaait. Dat is namelijk niet gebeurd. RTL bood mij meer dan John en ik heb gekozen voor de ideeën en visie op mijn carrière van John", legt Gordon uit.

"Weet jij dat er honderdduizenden mensen van 47 (Wendy) en ik (50) op dit moment zonder baan zitten maar nog in de bloei van hun leven zijn? Zoals Wendy en ik zich ook voelen? Dat je dom en naïef meewerkt aan segregatie en leeftijdskwalificatie in de arbeidsmarkt en hiermee dus een grote groep mensen diskwalificeert als zijnde opgebrand?"

Gordon debuteerde afgelopen week als presentator van SBS6, waar hij op donderdagavond DanceSing presenteert en op zondagavond de quiz Dat verzin je niet. Wendy van Dijk kondigde maandag haar overstap van RTL naar Talpa-zender SBS6 aan. Daar gaat ze onder meer Dance Dance Dance presenteren.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,765
Diesel1,474

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden