Transport Online - Logistiek dienstverleners CB en Krijgsman gaan samenwerken

Logistiek dienstverleners CB en Krijgsman gaan samenwerken

Logistiek dienstverleners CB en Krijgsman gaan samenwerken
15-01-2019 09:57 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

CULEMBORG - Om klanten nog beter van dienst te zijn gaan logistiek dienstverleners CB en Krijgsman Public Warehousing samenwerken op het gebied van ‘value added logistics’ en vervoer. Klanten, veelal uitgevers, kunnen zo rekenen op een nog snellere dienstverlening. Samen maken partijen de logistieke keten korter.

Value added logistics omvat onder meer het stickeren en sealen van boeken. Vooral in drukke periodes, zoals rond de feestdagen, levert de samenwerking veel op.

Johan Krijgsman, directeur Krijgsman Public Warehousing: "Eigenlijk bundelen we capaciteit. Dat betekent dat we veel flexibeler zijn en pieken gemakkelijker kunnen opvangen. Vooral in het samenstellen van gecompliceerde pakketten en maatwerk voor de klant zijn we sterk. Ook CB’s klanten kunnen nu rekenen op onze ervaring."

Op het gebied van vervoer zal Krijgsman gebruik maken van CB. Het gaat vooral om transport tussen Krijgsman en CB. Cees Pronk, directeur Operations bij CB: ‘Bij CB werken we graag samen met partijen in de keten. Op die manier zorgen we ervoor dat onze klanten nog sneller geholpen kunnen worden. Krijgsman en CB sluiten prima bij elkaar aan.’Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,683
Diesel1,325

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions